Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















STK - zimní kempy - SPUŠTĚNY PŘIHLÁŠKY !!! Krišpína - 14.09.2020 13:37:05

 
Byl zveřejněn ROZPIS na prosincová STK. Stejně jako v loňském roce mají zájemci možnost vybrat si ze 3 kempů. Kemp na Božím Daru (6.-13.12.) je určen pro pokročilé lyžaře, kteří ovládají bruslení i klasický styl a mají zkušenosti z LOB. Kemp na Horních Mísečkách (13.-18.12.) je naopak určen pro mladší zájemce, včetně začátečníků. Kemp na Pradědu je otevřený všem zájemcům ve věku 10-18 let, včetně začátečníků.


Na všech kempech se můžete těšit na výuku správné lyžařské techniky od zkušených trenérů a instruktorů, bohatý program, kvalitní zázemí včetně stravy a díky vybraným destinacím snad i dostatek sněhu v rámci možností slábnoucích zim. Kempy jsou zaměřeny především na výuku správné techniky běhu na lyžích, pokud to podmínky dovolí, bude do programu zařazen na ukázku i LOB (1-3 tréninky). Součástí programu budou běžecké rozcvičky s imitacemi běhu na lyžích a dalšími cviky na sílu, dynamiku a rovnováhu. Večer pro vás budou připraveny rozbory techniky, teoretická příprava na LOB a přednášky sportovních osobností.

Přihlašování je možné od pondělí 14. 9. 2020 přes Google formulář https://forms.gle/…J69 . První termín přihlášek končí v neděli 4. 10. 2020. Při větším počtu zájemců, než je kapacita ubytování, budou na kempy vybráni zájemci s přihlédnutím k zapojení trenérů do organizace kempů, účasti na závodech LOB (mimo nejmladších ročníků) a výkonnosti. Časové hledisko přihlášky není kritériem výběru, rozhodující je jen dodržení termínu přihlášek do 4. 10. 2020.

Detaily k projektu STK včetně předpokládané podoby projektu v roce 2021 naleznete na webu: http://www.orientacnisporty.cz/…mpy


S pozdravem
Jan Petržela (Ňuf), koordinátor projektu



Výběr z oddílového rajčete https://obsternberk.rajce.idnes.cz/STK_LOB_Praded_15.-20.12.2019/







 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373