Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Olomoucký 1/2maraton Krišpína - 04.06.2010 15:11:48

 
V sobotu 26.června se koná 1.ročník Olomouckého půlmaratonu. Pořadatelé tohoto závodu hledají dobrovolníky pro pomoc při organizaci. Vzhledem k programu celé akce je možné stihnout oblastní závod v Ptení a odpoledne pořádat běžecký závod.

Hledáme dobrovolníky pro pomoc při organizaci Olomouckého půlmaratonu

Chcete si vyzkoušet organizaci mezinárodního běžeckého závodu? Chcete být součástí výjimečné atmosféry takové akce? Chcete být u založení nové tradice velkého sportovního podniku v centru hanácké metropole?


Přidejte se k nám a pojďte spolu s námi přispět ke zdárné organizaci 1. ročníku Olomouckého půlmaratonu. Závod se koná v sobotu 26. června v odpoledních a večerních hodinách v centru Olomouce. Každý dobrovolník získá jako odměnu originální tričko adidas s motivem Olomouckého půlmaratonu (čepice adidas je v jednání, stejně jako i možná pozávodní party pro všechny závodníky a dobrovolníky), zajištěno bude také malé občerstvení během závodu (pití a bageta).

Zájemci se mohou hlásit na webu www.olomouckypulmaraton, kde jsou základni informace o závodě a online formulář pro registraci dobrovolníků nebo na mailové adrese dobrovolnici@olomouckypulmaraton.cz.

Jste-li vedoucí dětského nebo sportovního klubu a chcete se se svým týmem zapojit do práce dobrovolníků, můžeme vám slíbit i další odměnu. Své dobrovolníky si evidujte u sebe a můžete si je koordinovat po vlastní ose. Také vy se hlaste na mailové adrese dobrovolnici@olomouckypulmaraton.cz.

Cca 7-10 dní před akcí bude v Olomouci společná porada všech vedoucích dobrovolníků, kde bude detailně vysvětleno, co a jak je na jednotlivých úsecích potřeba, přesný časový harmonogram a také bude předán materiál pro dobrovolníky ve vašem týmu.
 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373