Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















ŠTERNBERSKÝ 1/2 MARATON - poslední pokyny Zdenek - 24.09.2022 16:03:26

 
Ahoj běžci,
již za pár dní se uvidíme na sportovní akci „ŠTERNBERSKÝ 1/2 MARATON“, jejíž součástí je půlmaraton, běh na 10 km a kondiční běh na 1,5 km. V letošním roce na nové trase, která bude v těsnějším kontaktu s městem Šternberk.

Na stránky informačního systému ORIS na webu: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7109 jsme nahráli Poslední pokyny a Startovní listiny pro půlmaraton a běh na 10 km. Startovní listiny jsou pro jednodušší vyhledávání řazeny podle věkových kategorií. Znalostí svého startovního čísla urychlíte odbavení při prezentaci v den závodu.

Poslední pokyny obsahují důležité informace týkající se parkování, prezentace, časového harmonogramu a trasy závodu. Prosíme všechny účastníky závodu, aby se s pokyny seznámili a usnadnili tak organizaci akce.

Čtvrtý ročník "ŠTERNBERSKÉHO 1/2 MARATONU" si přijedou, mimo jiné, zaběhnout také dva šternberští rodáci žijící v zahraničí. Jsou to úspěšní hokejisté, bratři, Jaroslav a Martin Kresáčovi.
Jaroslav, v současnosti žijící ve městě Kungsback ve Švédsku, hrával hokej, mimo jiné za HK Kings A-Lag (nyní Hanhals Kings).
Martin, v současnosti žijící ve městě na východním pobřeží USA, Bostnu, hrával v americké Central Hockey Leaguje a American Hockey League. V roce 2019 uběhl jeden ze šestice nejvýznamnějších světových maratonských běhů, Bostonský maraton.

Věříme, že se Vám sportovní akce bude líbit.

Za realizační tým závodu ŠTERNBERSKÝ 1/2 MARATON

Zdenek Poštulka
ředitel závodu

 

-- Neurčeno -- Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373