Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















M ČR v přespolním běhu Krišpína - 20.03.2011 06:54:54

 
V sobotu 19.3. se konalo MČR v přespolním běhu. Centrum závodu bylo v kempu Baldovec, trať výrazně ovlivnilo počasí - kola 500 m a 1500 m byla sice s mírným převýšením ale celá bahnitá.
Výborný výkon předvedl Ondra Doležel v kategorii juniorů na trati 6 km. V posledním kole (junioři běželi 4x 1500 m) zůstala v boji o medaile jen tříčlenná skupina, v níž nechyběl Ondra, který se od začátku závodu snažil udávat tempo. Po nevydařené hale a nepříjemném nachlazení má bronzová medaile cenu zlata.

Do závodu nastoupilo poměrně velké množství orienťáků, kteří si svým výkonem rozhodně neudělali mezi atlety ostudu. V kategorii mladších žáků doběhli Pepa Kočí (KON) na 11. místě a Ondra Vystavěl (JPV) na 13. místě. V kategorii dorostenek doběhla na 5. místě Kája Bořánková (KAM) a na 12. místě Alena Voborníková (CTB). V kategorii juniorek s přehledem vyhrála Tereza Novotná (PHK) a 3. místo získala Markéta Poloprutská (VLI), na 10. místě doběhla Vendula Horčičková (UOL). V kategorii juniorů získal 3. místo Ondřej Doležel (STE), na 5. místě doběhl Viktor Gazda (TRI), na 24. místě Kryštof Német (STE). V kategorii žen se umístila Denisa Kosová (PHK) na 13. místě a Adéla Indráková (ZBM) na 17. místě. V kategorii mužů vybojoval 3. místo Tomáš Dlabaja (TUR) a Jan Mrázek (SCP) doběhl na 6. místě.
Sečteno a podtrženo: orienťáci získali 1x zlatou medaili, 3x bronzovou medaili a 4x umístění do 10. místa.
 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373