Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Velikonoční soustředění SCM Peca - 27.04.2011 15:15:30

 
V detailu akce jsou k dispozici mapy a výsledky soustředění.

Víťa Horčička postrádá jednu černou bundu. Tak pokud jste ji někdo omylem vzali, dejte vědět.

Zhodnocení:
Na soustředění postupně dorazilo 23 účastníků + 3 trenéři SCM. Objednávka počasí se vydařila na jedničku s hvězdičkou. Již od úterý kdy začla s tréninkem malá skupina ve Vidnavě, svítilo sluníčko a teploty se šplhaly dost vysoko.
V úterý dopoledne byly nachystané okruhy na vrstevnicovce + kameny a skalky. Na stejné okruhy si troufnul nastoupit i Michal Bořánek (H12) a řekl bych, že si nevedl zle. Po dopoledním tréninku se kluci přesunuli na Habinu na polívku. Peca přestavěl kontroly na odpolední trénink a zaběhl se také posilnit česnečkou. Odpoledne jsme již popojeli do lesa autem vyzkoušeli si trénink Sesouvák. Start byl kousek pod vrcholem Venušiných Misek a první kontrola na vrcholu. Pak již následovalo postupné sbíhání a traverzování z hory a jedním delším postupem do mírného kopce. Navečer jsme se již přesunuli na základnu Bohemaland. Večer jsme ještě udělali exkurzi do zlatých Hor na večeři.
Ve středu jsme začli paměťákem přímo od srubu. Odpoledne jsme pak vyrazili na Rejvíz. V lese bylo sice několik pasek a jedna větší oplocenka ale mapa byla i tak v pohodě a terén nádherný. Trénink byl zaměřený především na udržení směru a odhadu vzdálenosti.
Ve čtvrtek běhen dopoledne pak dorazila většina za zbylých účastní a postupně se zapojili do dalšího úsekového tréninku "osmičky". V oblasti bývalého rýžoviště zlata se pohybovala již i velká skupina Izraelců a dalších účastníků kempu Haná Orienteering. Po obědě SCM vyrazilo auty na mapu Příčná hora (prostor MČR na krátké trati), kde všechny čekal Middle. Mě osobně nejvíc zaujal nádherný les (byl jsem zde poprvé).
Na pátek dopoledne byl naplánovaný další intervalový trénink v oblasti Zlatorudných mlýnů. Odpoledne pak již volný trénink na pruzích.
Od soboty již začaly závody, které jsme si doplnili sobotním odpoledním tréninkem Sudá - Lichá a v neděli všichni běželi doprovodný sprint v oblasti Bohemalandu a blízkého sanatoria.
Po všechny večery fungovali rozbory s dataprojektorem. V pátek pak pro všechny sauna a vířivka.
Skupina HD10 a HD12 splnila své úkoly u potoka za bungalovy.
Velký dík patří i velmi vstřícnému přístupu Brka a pracovníkům Bohemalandu.
Jsem přesvědčený, že soustředění splnilo svůj cíl a všichni účastníci odjížděli spokojeni.
 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373