Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Soustředění SCM - Španělsko - rekapitulace Peca - 16.03.2012 14:51:15

 
V detailu akce jsou kompletní výsledky (včetně závodů) a mapy všech tréninků a ukázky map ze závodů.
Tak prvních pár dnů ž je tu :)
So 3.3.2012
Sobota byla dnem odjezdu na soustředění. Většina přijíždí vlakem do Prahy a přesouvá se na letiště. Do Barcelony odlétáme se společností WizzAir (Boeing 320). Cestou na soustředění nám v první půli přálo počasí, takže jsme si mohli vychutnat nádheru Alp. Kousek od letiště nasedáme do aut z půjčovny. Nafasovali jsme 2x Ford S-max Trend a 1x Ford Fokus. Cena je 100 EUR na týden za auto!! Cesta do kempu vede téměř celá po poloprázdných dálnicích. Na místo jsme dorazili již za tmy. Po ubytování se část šla proklusnout a část projít aby zkontrolovala teplotu moře.
Ne 4.3.2012
První seznámení se Španělskými terény nás čeká na dobře obsazeném závodě XXIV Trofeo Internacional Murcia. Cestou tam i zpět jsme mohli pozorovat velké plantáže mandarinek. Přestože jsme do Španělska vyrazili na tréninkový kemp, předvedli jsme, že závodit umíme.
Odpoledne nás čekalo první seznámení se zalesněnými dunami u kempu. Úkolem bylo chodit pomalu a pokud možno co nejpřesněji na línii.
Po 5.3.2012
Ráno se sluníčko usmívalo na naše chatičky a i vodní park v kempu vypadal lákavě. Dopolední trénink byl Middlev dunách. Pro většinu vypadal terén spíše exoticky ale startovalo se bez obav. Po dopoledním tréninku si většina vyzkoušela, že se dá v moři koupat (kdo pozná otužilce ?) již na začátku března.
Odpoledne jsme přejeli do tvrdého kamenitého terénu na okruhy. Orientace v tomto terénu byla náročná a přinášela značné množství mapových chyb.
Po večeři si ještě všichni užili krátkého NOB se společným startem.
Út 6.3.2012
Dopoledne následoval další tréninkový Middle kousek za nedalekým městečkem Santa Pola. Tentokrát se jednalo o několik typů terénů. Začátek tratě byl na rovném kamenitém podkladu, následovala nejdelší pasáž ve strmém polootevřeném svahu a končilo se v dunách a rovném kamenitém podkladu. Najde někdo ve svahu Krišpínu při roznosu?
Odpoledne byl volný trénink na mapovou přesnost  - pruhy a večer ještě krátký NOB - závod dvojic proti sobě.
St 7.3.2012
 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373